Bedrijven
Geen reacties

AFAS partner nodig voor uw bedrijf?

Ieder bedrijf maakt gebruik van administratieve bedrijfsprocessen. Deze processen hangen allemaal met elkaar samen. Of het nu gaat om het uitbetalen van medewerker of de financiële administratie. Om het jouw bedrijf makkelijker te maken, is AFAS software ontwikkelt. Deze software zorgt ervoor dat al jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd zijn, zodat jouw bedrijf meer tijd overhoudt om zich te focussen op innoveren. AFAS software is een compleet systeem dat alle administratieve bedrijfsprocessen automatiseert en optimaliseert. Deze software wordt afgestemd op jouw branche, zodat alles efficiënt verloopt. DifferIT is AFAS partner en heeft verschillende experts en consultants die jou kunnen helpen met deze software. Zij zorgen ervoor dat alle administratieve bedrijfsprocessen soepel verlopen.

Alles in 1

AFAS software zorgt ervoor dat alle administratieve bedrijfsprocessen gebundeld zijn. Het gaat hierbij onder meer om het op orde maken van jouw financiële administratie, door deze te registreren in de software. Ook CRM, Customer Relationship Management, zit in deze software verwerkt. Hiermee kun je (klant) relaties verbeteren. Verder houd je met AFAS software ook een goed inzicht en overzicht over het orderproces en heb je inzicht en controle over projectadministratie. HRM & Payroll en de boekhouding zitten ook bij AFAS software inbegrepen. Zo heb jij alle processen met betrekking tot de administratie geïntegreerd in 1 software.

Passend advies

DifferIT is een van de erkende AFAS partners die jou helpen om het maximale voordeel uit de AFAS software te halen. Schakel een AFAS specialist of AFAS consultant in om jou hierbij te helpen. Zij analyseren de huidige bedrijfsprocessen en geven op basis van die analyse een passend advies. Zo is jouw AFAS software perfect afgestemd op de behoeften en specifieke bedrijfsprocessen van jouw bedrijf. Het maakt hierbij niet uit in welke branche je werkt. Deze software is passend voor onder meer bedrijven in de productie en handel, IT en de zakelijke dienstverlening. Daarnaast is deze software altijd afgestemd op de huidige behoeften van het bedrijf, maar zorgen de AFAS experts van DifferIT er ook voor dat de software meegroeit met jouw bedrijf. Een bedrijf is altijd in ontwikkeling, dus is het belangrijk dat de software meegroeit.

Schakel een AFAS expert in

Als je meer vragen hebt over het optimaliseren van jouw administratieve bedrijfsprocessen of een AFAS expert in wil schakelen dan kan je contact opnemen met DifferIT. Dit kan via het contactformulier op de website of door te bellen of te mailen. Je krijgt meteen duidelijkheid en weet welke diensten passen bij jouw vraag. Door een AFAS expert in te schakelen, zorg jij ervoor dat jouw bedrijf zich optimaal ontwikkelt.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu