Security
Geen reacties

Antivirusprogramma voor telefoon of pc?

Anti-virus programma

 

Een virus op je telefoon of laptop kan erg vervelend zijn, daarom ook deze blog. Hier kun je wat informatie vinden over betaalde en gratis antivirusprogramma’s voor de telefoon of pc. Je kunt online digitale bescherming aanschaffen, dit zorgt ervoor dat virussen wegblijven. Bijvoorbeeld op www.bitdefender.nl kun je verschillende pakketten aanschaffen tegen virussen. Je hebt bijvoorbeeld een basispakket voor Windows, of een compleet pakket voor Windows, macOS, iOS en Android.

Natuurlijk heb je ook gratis antivirusprogramma’s, een voorbeeld is Totalav. Dit programma is bekroond tot beste virusscanner van 2019, is eenvoudig te gebruiken, verwijdert malware, adware en spyware. Dit programma biedt bescherming voor Windows, Mac, Android & iOS. Het biedt ook bescherming tegen Malware, Adware & Spyware en je kunt gebruik maken van 24/7 klantenservice.

Pcprotect Beschermt tegen alle bedreigingen, inclusief PC Optimizer en Web Security. Dit programma is ook 100% gratis en biedt 24/7 klantenservice.

Ben je specifiek op zoek naar een antivirus smartphone?

Dan is dit kopje handig om te lezen. Het vinden van een goede virusscanner voor je Android-apparaat lijkt moeilijker dan gedacht. Er is ook bekend geworden dat er zelfs scanners tussen zitten die doen alsof of minder dan 30 procent van alle malware weet op te sporen.

Hier beschrijven we de 3 beste antivirus-apps voor Android.

Kaspersky mobile security

Kaspersky mobile security biedt de mogelijkheid om een apparaat op afstand te wissen of op te sporen en er zit natuurlijk antivirusbescherming in de app. Daarnaast kan de software een eigen bericht tonen naar de eventuele eerlijke vinder van een zoekgeraakt toestel. Bovendien heeft deze app een webfilter en Phisingsfilter aan boord en blokkeert het malafide telefoonnummers. De app is gratis te gebruiken, maar dan mis je een belangrijke functionaliteit. Voor 13,99 euro per jaar krijg je alle features die je nodig.

AVG Antivirus

AVG Antivirus staat vooral bekend om haar gratis antivirussoftware voor Windows-computers. De standaard-app is gratis, daarnaast kun je upgraden naar premium voor 79,99 euro per jaar.

McAfee Mobil security

McAfee Mobile security bevat de gebruikelijke antivirusfuncties zoals bescherming tegen virussen, spyware en kwaadaardige sites of apps, maar voert ook anti diefstalfuncties, prestatie verhogende tools, batterijoptimalisatie en privacy tools toe. Hierdoor worden apps en informatie van je verzamelen tegengewerkt. Voor de premium versie betaal je 59,95 euro per maand.

 

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu