Communicatie/Telecom, Telefoon
Geen reacties

Dit zijn de voordelen van een prepaid simkaart!

prepaid simkaart

Er zijn een hoop voordelen van het hebben van een prepaid simkaart van prepaidsimkaart.net, maar wat zijn die? Eerst zal ik je uitleggen wat een prepaid simkaart inhoud. Prepaid betekend letterlijk ‘van te voren betaald’. Bij een prepaid simkaart zul je dus altijd tegemoet moeten opwaarderen of terwijl van te voren betalen. Zodra je een prepaid simkaart gebruikt, kun je gebruik maken van je ingekochte beltegoed, sms’jes of data. Als dit is opgeraakt, zul je opnieuw moeten opwaarderen.

Wat zijn nu de voordelen?

Een prepaid simkaart is het compleet tegenovergestelde van een telefoon abonnement of een sim only abonnement. Hier betaal je namelijk vooraf een bepaald bedrag. Het grootste voordeel van een prepaid simkaart is dat je financieel geen risico loopt. Je kunt bellen, sms’en of internetten zolang je nog tegoed hebt. Zo kom je niet voor een onverwacht hoge telefoonrekening te staan. Met name in het buitenland ligt dit risico op de loer. Hier komen mensen voor onverwachte kosten te staan en een prepaid simkaart kan een veilige uitkomst bieden!

Geen vaste kosten

Bij een prepaid simkaart zit je niet vast aan een maandelijks abonnement. Bij prepaid koop je een keer en vervolgens waardeer je op als je tegoed op is. Kom opwaarderen niet uit, omdat je bijvoorbeeld door je budget heen bent? Geen zorgen, want met een prepaid simkaart ben je nog steeds bereikbaar, je kunt alleen niet meer iemand anders bellen als je beltegoed op is!

Geen registratie

Een ander voordeel van een prepaid simkaart is dat je gegevens nergens geregistreerd worden. Het is dus volledig anoniem. Voor mensen met een notering van achterstallige betalingen bijvoorbeeld, kan dit een handige uitkomst zijn. Er is bij een prepaid simkaart geen kredietcheck nodig, aangezien de klant vooraf dient te betalen aan de telefoonprovider. Je hebt bij een prepaid simkaart dus zelf het bedrag in de hand, ideaal!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu