Communicatie/Telecom, Telefoon
Geen reacties

Voordelen van een Sim Only abonnement

sim only

Nieuwe telefoon nodig? Ga je dan voor een abonnement van €60,- per maand of kies je er liever voor om je telefoon los te kopen? Grote kans dat je uiteindelijk na 2 jaar toch op hetzelfde bedrag zit. Maar wat zo fijn is aan het loskopen van je telefoon is dat je waarschijnlijk lagere kosten hebt per maand. Als je een telefoon los koopt dan kan je een Sim Only kaart erbij kopen. Maar wat is dat nou eigenlijk en wat voor voordelen zitten eraan verbonden?

Wat is Sim Only?

Sim Only is een telefoon abonnement die je kan afsluiten als je zelf in bezit bent van een telefoon. De meeste mensen stappen over naar een Sim Only abonnement als hun huidige abonnement met telefoon is af betaald. Met een Sim only onbeperkt internet abonnement kan je naast internetten ook gewoon bellen en sms’en. Je kan namelijk zelf een eigen bundel samenstellen.

1. Goedkoop abonnement met eigen telefoon

Het grootste voordeel van Sim Only is dat de kosten van een abonnement vaak een heel stuk lager liggen dan de kosten van een ander abonnement. Daarnaast is de telefoon ook van jou, hierdoor hoef je leenkosten voor de telefoon ook niet meer te betalen. Koop je liever je telefoon los? Dan is een Sim Only perfect voor jou.

2. Maandelijks opzegbaar

Een ander voordeel van een Sim Only (afhankelijk van het abonnement) is dat het maandelijks opzegbaar is. Dit komt omdat je telefoon en de huidige abonnement kosten al af betaald zijn. Sim Only is een maandelijkse kostenpost die makkelijk per maand opgezegd kan worden. Dus je zit nergens aan vast.

3. Verkrijgbaar bij bekende providers

Het laatste voordeel is dat Sim Only bij alle bekende providers verkocht wordt. Zo kan je eenvoudig na je abonnement bij Ben of T-mobile een Sim Only abo nemen. Binnenkort 1 nodig? Vergelijk dan je abo en bekijk welke het goedkoopste is.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu