Communicatie/Telecom, Travel
Geen reacties

Wat moet je allemaal meenemen op vakantie?

prepaid

Op vakantie gaan is natuurlijk ontzettend leuk en het zou zonde zijn als je er te laat achter komt dat je dingen nodig hebt die je niet hebt meegenomen. Er zijn natuurlijk ontzettend veel dingen die je dagelijks gebruikt maar waarvan je dat niet beseft. Juist om die reden vergeten mensen vaak de stomste dingen. Om ervoor te zorgen dat jij al je belangrijke spullen mee neemt op vakantie hebben we een lijstje opgesteld.

Legitimatie

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je een legitimatie nodig hebt als je op vakantie gaat. Ook al reis je binnen Europa met open grenzen, je moet je ten alle tijden kunnen legitimeren als dat van je gevraagd wordt. Als je buiten Europa reist dan heb je een geldig paspoort nodig, het is ook handig als de foto die op je paspoort staat ook vergelijkbaar is met hoe je er nu uitziet. Met name de jongvolwassen mensen hebben soms moeite met een land binnen komen omdat ze door de jaren heen flink in hun gezicht zijn veranderd.

Betaalmiddelen

Als je op vakantie gaat naar een ver land dan is het handig om zowel losgeld als pin mee te nemen. Je weet nooit 100% zeker of je overal met de pin kan betalen en als je jouw pinpas verliest kan je altijd nog met je cash geld betalen. Let er ook op dat je niet een bepaald limiet op je pas hebt.

Kleding

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je kleding meeneemt als je op vakantie gaat. Als je op zonvakantie gaat dan neem je een korte broek en teenslippers mee en je neemt niet zo snel je lange broek mee. Toch is het wel aan te raden om een lange broek mee te nemen. Het is natuurlijk niet lekker als het stormt en de temperatuur neemt af dat je dan alleen je korte broek mee hebt. Neem daarom altijd meer dan genoeg kleding mee.

Verzorgingsproducten

Iedereen gebruikt dagelijks verzorgingsproducten. Voor de een is dit alleen een tandenborstel voor de ander kan het oplopen tot een dagelijks ritueel van een uur. Veel mensen vergeten hun verzorgingsproducten mee te nemen omdat ze gewend zijn dat het altijd op een vaste plek ligt. Voordat je op vakantie gaat moet je daarom goed nagaan wat je dagelijks allemaal gebruikt en dat je alles wat je nodig hebt meeneemt en ook goed verpakt zodat het niet open schiet in je bagage.

Telefoon, abonnement

Als je op vakantie gaat naar een land dat buiten Europa is handig om van te voren te kijken van welke provider je gebruik kunt maken en even aan je provider vraagt of je ook in je vakantieland gebruik kunt maken van je bundel. Als dit niet het geval is dan is het handig om een buitenlandbundel aan te schaffen als je een abonnement hebt of je tegoed op te waarderen als je gebruik maakt van een prepaid sim-only abonnement. Buiten het tegoed waarvan je gebruik wilt maken is het ook enorm handig om je oplader mee te nemen en oortjes.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu