Gadgets
Geen reacties

De nieuwste widgets voor jouw iPhone!

Heb je al jarenlang een iPhone, maar wil je een nieuwe touch aan je smartphone geven? Of vind je het leuk om regelmatig je lock- en homescreen te veranderen? Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste updates van Apple? IOS is het besturingssysteem van jouw iPhone, ontwikkeld door Apple. Heb je iOs 14 nog niet geïnstalleerd op je smartphone? Doe dit dan snel, vanaf dan kan jij je iPhone geheel naar eigen smaak customizen.

De nieuwste software van Apple

Sinds de nieuwe software- update zijn de widgets niet meer verstopt op een aparte pagina, maar kun je ze toevoegen aan je beginscherm en plaatsen tussen je geïnstalleerde apps. Zo kun je tegenwoordig snel je thermostaat of verlichting in je huis aanpassen. Hoe vet is dat? Omdat iOS 14 relatief nieuw is, is er nog geen gigantisch aanbod in widgets voor op je startscherm. Toch is er genoeg keus aan leuke widgets, speciaal om jouw iPhone te customizen. Direct na de software- update zagen we al verschillende startpagina’s verschijnen. Maar hoe krijgen al die mensen het voor elkaar om zelf hun iPhone te customizen?

Widgets voor jouw iPhone

Widgetsmith biedt jou de mogelijkheid om je eigen widgets te maken en te customizen. Je kunt er foto’s, kalenders en teksten mee maken. Wat Apple eerst deed met foto’s kiezen voor je startscherm, kun je nu zelf doen met photowidget. Zet jouw favoriete foto op je startscherm om je smartphone een persoonlijke touch te geven. Je iPhone customizen was nog zo makkelijk omdat je vanaf de nieuwste software- update je zelf kunt kiezen tussen 3 verschillende formaten voor je widget.

Om het huishouden wat makkelijker te maken is er een speciale widget om boodschappenlijstje samen te stellen, ideaal als vervanger voor de papieren boodschappenlijstjes die we altijd kwijt raken. Todoist is een planner, agenda en to- do list in één, superhandig als je een chaoot bent en regelmatig het overzicht kwijt raakt tussen al je bestaande apps.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu