Geen categorie
Geen reacties

Hoe kies ik het juiste internet-, tv- en telefonie-abonnement?

alles-in-1 vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuw internet-, tv- en/of telefonie-abonnement? Als je overweegt om over te stappen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Er zijn namelijk verschillende providers die diverse pakketten aanbieden. Voordat je een keuze maakt is het belangrijk dat je jezelf afvraagt wat voor pakket je zoekt. Daarnaast zul je rekening moeten houden met de internetsnelheid en je verbruik. Vervolgens kan het vergelijken beginnen. 

Wat voor pakket wil je?

Voordat je verschillende abonnementen gaat vergelijken, is het verstandig om jezelf af te vragen naar wat voor pakket je op zoek bent. Je kunt namelijk voor een alles-in-1-abonnement kiezen, maar het is ook goed mogelijk om internet, tv en bellen bij verschillende providers af te sluiten. Houd er echter wel rekening mee dat je dan meerdere aansluitkosten moet betalen. Daarnaast is het handig om te kijken of je zowel televisie als telefonie nodig hebt in je pakket. Aangezien we bijna alleen nog maar naar Netflix kijken, kan het een goede keuze zijn om televisie achterwege te laten. Hetzelfde geld voor vaste telefonie. 

 

De snelheid

Nu je weet wat voor pakket je zoekt, ben je er nog niet. De keuze van het abonnement hangt namelijk ook samen met het verbruik en de internetsnelheid. Kijk je bijvoorbeeld alleen naar de basiszenders als NPO en RTL? Dan zou het zonde zijn om voor een groot zenderpakket te betalen. Natuurlijk wil jij het snelste internet thuis, maar is dit eigenlijk wel nodig? Als je een echte gamer bent, is het handig om een snelheid van ongeveer 50 Mbits per seconde te nemen. Als er meerdere mensen intensief gebruik maken van het internet kun je beter voor 120 Mbits per seconde kiezen. Kijk van tevoren goed naar hoe veel en hoe vaak je telefonie, televisie en internet gebruikt. 

Alles-in-1 vergelijken

Is alles helemaal duidelijk? Weet je naar wat voor pakket je op zoek moet? Dan kun je beginnen met vergelijken. Het is belangrijk dat je niet zomaar het eerste het beste abonnement afsluit. Begin altijd met telefonie, tv en internet vergelijken. Providers hanteren namelijk allemaal verschillende prijzen en je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Vergeet niet om te kijken of het pakket beschikbaar is op jouw adres, dit is namelijk niet altijd het geval. Bij het alles in 1 vergelijken moet je goed kijken naar de verschillende opties van het pakket. Wat is de internetsnelheid? En hoe lang ben je verbonden aan het abonnement? 

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu