Communicatie/Telecom
Geen reacties

Koop een tweedehands laptop of printer voor een spotprijs! 

Stel het jezelf voor, je bent op je laptop aan het werken en merkt al een hele tijd dat je computer opvallend trager begint te gaan. De kans is dan groot dat je virussen op je computer hebt binnengehaald. Wat nu gedaan? Gelukkig kan dit verholpen worden dankzij ictkringloop.nl. Hoe dan juist? Lees daar vlug voor verder om meer te weten! 

Herinstallatie service 

Het kan best zijn dat je op een of andere manier een virus heeft binnengehaald. Gelukkig kan je dan bij ictkringloop.nl terecht voor een oplossing. Het kan nodig zijn dat er een nieuwe installatie van Windows nodig is op je laptop wanneer de virussen verwijderd werden. Deze worden uiteraard terug gezet, alsook de bestanden die op jouw pc stonden. Op die manier krijg jij een laptop terug die helemaal schoongemaakt is en volledig virusvrij is! Je betaalt een betaalbare prijs voor de herinstallatie service van ictkringloop.nl! 

ICT kringloop 

bij ICT kringloop kan je niet alleen terecht voor herinstallatie service. Ook kan je er terecht om een tweedehands laptop of andere onderdelen van een computer aan te schaffen. De onderdelen of toestellen komen binnen bij ICT kringloop en worden grondig onder handen genomen. Vervolgens worden deze volledig vrij gemaakt van bestanden van vorige eigenaars en hersteld waar nodig. Alle nodige zaken worden terug op de laptop geïnstalleerd en opnieuw verkocht aan een zacht prijsje. Op die manier kan jij genieten van een tweedehands laptop aan een spotprijs! 

Onderdelen binnenbrengen 

Heb je zelf onderdelen die je niet meer gebruikt of oude toestellen die maar op zolder staan en waar niets meer mee gedaan wordt? Dan kan je overwegen om deze binnen te brengen bij ICT kringloop! Op die manier kan je deze toestellen of onderdelen nog een tweede leven geven en mensen helpen die misschien niet voldoende financieel bemiddeld zijn om een nieuwe laptop of ander toestel te kopen. Ga dus eens rommelen op zolder of in de kelder en kijk wat je nog een nieuw leven kan inblazen! 

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu